Barn & ungdom

Anna Rebecka Einarsdottir

ARE for you

Barn och ungdom

ARE for you

En bra start... tillsammans med hästen

Vi satsar på att barn och ungdomar ska få en bra start tillsammans med hästen. Att lära sig mer om hästen,samtidigt som vi umgås med hästen och mår bra :)

Ett vinna vinna koncept - som jag tror på.

 

Vi har skrivit en berättelse om banden mellan häst och människa.Det finns också ritade bilder på vår häst som du kan färglägga.

 

Tillsammans med en vän, Frederike Laustroer från Tyskland, har vi satt upp en en undervisningssida för barn och ungdomar om islandshästar.

 

Vi vill hjälpa barn och ungdomar att komma i kontakt med dessa underbara varelser och få en chans att ha dem i sitt liv oavsett livssituationer.

 

Frederike är en utbildad förskolelärare och håller just nu på att utbilda sig till ridlärare för den yngre genarationen efter det tyska „stor häst“ systemet Hippolini. Det är en undevisningsmetod som bygger på att små barn, från 3 års ålder skall kunna få bra balans på hästryggen genom lek och undervisning i sambland.

Den första terminen använder de varken sadel eller träns och lär sig att kommunicera, respektera och umgå med hästarna på ett positivt och säkert vis.

 

 

Gå in och titta på - www.hofafjor.is

Välkommen!!!

 

/Frederike och Anna Rebecka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vill bidra till att fler barn och ungdomar kommer att må ännu bättre i framtiden tillsammans med hästen!