Melodia fra Halakoti

Melódía

ARE for you

Melódía frá Halakoti - TILL SALU

Sto: född 2013

E: Trymbill frá Stóra- Ási (Totalt 8,57 - med 9,01 för ridegenskaper)

U: Vísa frá Halakoti (ej visad - men tävlad med Anna Rebecka i A-flock gaedingakeppni med 8,26)

Ägare:Anna Rebecka Einarsdottir 50 %

Anette Alsterå 50 %

 

När jag blev skadad hösten 2012 så ägde vi stoet Vísa frá Halakoti som jag hade med mig på Hólar 3:e terminen. Vísa var till salu, men nu när jag låg på sjukhus kunde jag inte ta hand om henne. Istället för att hon bara skulle gå, så beslutade vi oss att betäcka henne med Trymbill frá Stóra-Ási som jag haft förmånen att lärt känna väl hos Mette Mannseth o Gisli Gardarsson. Trymbill har ett trevligt lynne och bra gångarter, så han kändes som ett spännande vall - också en 5-gångshäst precis som Visa.

 

På Landsmot 2014 gick Trymbill kanonbra, då var det extra kul att redan ha en avkomma ifrån 2013 = Melodia. Verkligen roligt, och vi ser spännt fram emot att följa Melódía nästa höst under hennes inridning.

 

Vi har beslutat oss för att sälja Melodia. Hon är på Island, kommer att finnas till salu hos Sara Arnbro, norra Island.

Hon är vår första egna uppfödning. Extra kul att det gick bra för pappa Trymbill på Landsmot när vi redan hade en avkomma efter honom :)

 

Hon påbörjade inridningen hösten 2016 - nu går hon på vila i storflock. Tanken är att ägaren kan köpa henne direkt på Island. Vi har film som visar hennes inridning och jobba vidare med henne här hemma. Unghästtränad av instruktör som är Hólarutbildad.

Vi har kontakter och kan hjälpa till med Exportör samt även hämtning på gården.

 

Trymbill har en egen sida på Facebook - ta en titt: https://www.facebook.com/trymbillfrastoraasi/

 

Blir spännande att följa hennes framtid... / Anna Rebecka