Prins fra Alfholum

Prins

ARE for you

Prins frá Álfhólum - TILL MINNE AV

Född: 2010

E: Auður frá Lundum II, (Totalt 8,46 med 8,56 för ridegenskaper)

U: Ronja frá Álfhólum

Svart valack

Ägare: Anna Rebecka Einarsdottir

 

Tyvärr hade Prins en skada i mekaniken kring bogen, som inte går att operara eller läka. Det va ett funktionsfel. Efter många veterinärsbesök blev han tyvärr utdömd. Han blev sent kastrerad, så han är inte en häst som fungerar i flock vilket gjorde att han fick somna in 2017-05-09.

Vi har haft två härliga år tillsammans och han har utvecklats mycket som 4-gångs häst, men jag vill inte att han ska ha smärta. Tanken var att han skulle vara min tävlingshäst under 2017 - men ödet hade andra planer. VILA I FRID fina Prins <3

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Målet är att utveckla Prins och göra honom till en välriden och trevlig tävlingshäst i fyrgång i framtiden, och eventuellt tölt eller T2. Just nu är Prins bara grundriden och vi kommer att lägga mest energi på att fortsätta att bygga upp hans kropp, få honom lydig för hjälperna, mjuk och smidig samt bygga upp kondion och styrka till att kunna bära sig rätt.

Prins har ett mycket trevligt temprament, han är känslig och lyhörd men trevlig och vänlig i sitt sätt. Han är inte riden särskillt mycket, men har har potential och utstrålning.

Jag ser verkligen fram emot att utvecklas tillsammans med Prins under kommande år. Han flyttade till

Sverige november 2016.

 

 

 

Är du onlinemedlem? Då kan du kan följa oss på bloggen, det gäller vår träning som startade 2015

och framåt...

/Anna Rebecka